Известие

Collapse
No announcement yet.

Клуб "Картер" - само за ТвинСпаркове :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еми пичове дойде и моя ред преди 1 час във Варна на едно кръстовище дори не разбрах какво стана и спирайки в кулите видях дирите от масло които водят към колата ми направо ми призля ... преди 1 седмица смених масло за 150 кинта ся меко казано ми се реве . големи благодарности на Kris Който ме дърпа из целия град , на Phoenix , pininfarina , другите които ме подкрепиха по телефона си знаят кои са ... Евала на такива пичове . ОТНОВО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
      Еми пичове дойде и моя ред преди 1 час във Варна на едно кръстовище дори не разбрах какво стана и спирайки в кулите видях дирите от масло които водят към колата ми направо ми призля ... преди 1 седмица смених масло за 150 кинта ся меко казано ми се реве . големи благодарности на Kris Който ме дърпа из целия град , на Phoenix , pininfarina , другите които ме подкрепиха по телефона си знаят кои са ... Евала на такива пичове . ОТНОВО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ
      Важното е, че мотора е наред и има пичове навсякъде да помагат винаги.
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

• Именно ... днес залепихме картера и стана чук . Въобще даже няма да го заварям ... успяхме и да спасим 1 л. масло и въобще яката работа . Отново Голямо благодаря и задължен съм ви пичове
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• От когато баща ми взе от Mury 146 ТИ, чупи два пъти картера и за това сега е с пружини от Lancia Dedra комби
          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• ЕЕЕ човече много кофти. Аз видях какви искри излязоха зад теб като удари шахтата ама помислих че ауспуха си ударил.
            Въобще пък не се сетих за картера даже, а отзад стана малка заря.
            Добре че сте оправил всичко бързо.
            145 QV
            sigpic

Comment

• Да е тъкмо щях да кажа , че лафихме с теб докато караме и не сме карали с повече от 40 ... шахта съм нацелил така ли ... баси тъпото . Няма значение всичко е 6+ даже към търговище наказах някаф омрял сивик ... с 240 няма проблеми хаха
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Какво е това дето сте лепили с него, прилича ми на "Поксипол" на снимките...

Comment

• Да ти кажа честно не знам какво е . Питай Иво (pininfarina) той го купува
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    Именно ... днес залепихме картера и стана чук . Въобще даже няма да го заварям ... успяхме и да спасим 1 л. масло и въобще яката работа . Отново Голямо благодаря и задължен съм ви пичове
                    Колега, свалял ли си картера или го нацапахте с това лепило? И на мен ми е много чудно какво е то.
                    Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

• не сме го сваляли защото пукнатината се виждаше свалиха се само колекторите (2-ката) трябва да питам Иво за лепилото
                      sigpic

Comment

• A ти мамин, беше ли си махнал планката от картера или като се видим ще те
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

• бях бях хаха даже Рижко ми обеща една кора за под колата а пък Феникса е в период на изобретяване на нещо което ще пази нашите картери
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
                            От когато баща ми взе от Mury 146 ТИ, чупи два пъти картера и за това сега е с пружини от Lancia Dedra комби
                            Братле за предните прожини ли говорим че аз мисля да я вдигам от пред ама незнам от каква кола ще паснат даваха ми на една мареа ама незнам дали ще станат

Comment

• Първоначално публикувано от pecata-33 Покажи съобщение
                              Братле за предните прожини ли говорим че аз мисля да я вдигам от пред ама незнам от каква кола ще паснат даваха ми на една мареа ама незнам дали ще станат
                              И 4-те са от Lancia Dedra комби.
                              EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                              Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                              Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
                                От когато баща ми взе от Mury 146 ТИ, чупи два пъти картера и за това сега е с пружини от Lancia Dedra комби
                                А преди това при мен е чупен 4 пъти,при Владо преди това не знам
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X